Цікава та актуальна зустріч директорів

 

🔰"Працевлаштування випускників центрів професійно технічної освіти, професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних!" - саме на таку тему днями була проведена трьохстороння зустріч в.о.директора Ужгородської філії Закарпатського ОЦЗ Йосифа КАЖМІРА з В.о.директором Державного навчального закладу "Ужгородський центр професійно-технічної освіти" Сергієм ТИМКО, в.о.заступника директора з НВР Крістіни ПОТАПОВОЇ а також з заступником директора ТОВ "ТСС Україна" Денисом РАЗУВАЄВИМ та HR менеджером Інною САЄНКО.
💼Спілкувались з приводу співпраці задля консолідації дій які допоможуть не тільки якісно навчати студентів відповідного навчального закладу але і перенавчати та підвищувати кваліфікацію зареєстрованих безробітних завдяки послугам які надає служба зайнятості що в свою чергу буде надавати можливість якісно працевлаштувати та забезпечити стабільною роботою на підприємстві.
🏢Керівник ДНЗ люб'язно провів екскурсією навчальним закладом та показав де здобувають учні професійно технічну освіту за що щиро дякуємо.
🎓Попереду досягнення спільних цілей - навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації і як результат - успішне працевлаштування!
💪Далі більше!
👍Далі краще!
🌐Наш сайт: https://dcz.gov.ua/
🌍Єдиний портал вакансій: https://jobportal.dcz.gov.ua/
✍️Online-підтримка в Telegram: https://t.me/DSZonline
👨‍💻Консультація у Facebook: https://www.facebook.com/zaniatist
👩‍💻Державна служба у Instagram: https://www.instagram.com/derzhavna_sluzhba_zainiatosti/
☎️ Безкоштовна гаряча лінія ДСЗ: 0 800 600 288
📞Гаряча лінія Ужгородської філії Закарпатського ОЦЗ: +380 44 244 9486



Немає коментарів:

Дописати коментар

Цікава та актуальна зустріч директорів

  Ужгородська філія Закарпатського обласного центру зайнятості   "Працевлаштування випускників центрів професійно технічної освіти, про...