Година екологічних знань «Цінуй природу, бережи довкілля…»


 Жити щасливо й жити у злагоді

з Природою — одне й те ж…

Сенека
​5 червня Україна, як і весь світ, відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Цей день є чудовою нагодою зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля. Це день, коли кожна людина може задуматися над тим, що може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши байдужість у собі.
​З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища працівники бібліотеки ДНЗ УЦПТО провели годину екологічних знань «Цінуй природу, бережи довкілля…». Під час заходу присутні жваво обговорювали загрозливу екологічну ситуацію в Україні, проблеми, пов’язані з охороною навколишнього середовища та розповідали про свій особистий вклад в охорону природи. Також здобувачам освіти представлено книжково-ілюстративний екологічний фоторепортаж «Збережемо красу Землі», матеріали якого розкривають світ біологічного різноманіття флори та фауни нашої планети, про зв’язок людини з природою та екологічні проблеми у світі та в Україні.
​Пам’ятаймо, що лише разом ми зможемо зробити довкілля чистішим, адже наше майбутнє залежить саме від нас!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Цікава та актуальна зустріч директорів

  Ужгородська філія Закарпатського обласного центру зайнятості   "Працевлаштування випускників центрів професійно технічної освіти, про...