Бесіда на тему: «Друга річниця незламності. Крокуємо до перемоги».

 

“Наша зброя – це наша правда, а наша правда в тому, що це наша земля, це наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати”.

Президент України Володимир Зеленський

23 лютого 2024р. класний керівник групи №14 Петрунь В.В. провела зі здобувачами освіти бесіду на тему «Друга річниця незламності. Крокуємо до перемоги».

10 років тому, в лютому 2014 року, Російська Федерація розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. До 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни з різною інтенсивністю бойових дій точилися на сході нашої країни. Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну, Кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність.

Захід спрямований на підняття свідомості та пам'яті про події, пов'язані з агресією Російської Федерації проти України, включаючи окупацію Криму, війну на сході України та другу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Учасники заходу ознайомилися з історичним контекстом, причинами та наслідками конфлікту, а також висловили власні думки та почуття щодо цих подій. В рамках заходу була також відзначена відданість та мужність українського народу у відстоюванні своєї державності та ідентичності. Цей захід відображає нашу пошану до тих, хто боровся та віддав своє життя за незалежність України, та закликає до збереження та підтримки національної єдності в умовах війни.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

День читання книги

  Читати - це найдешевше  та найкорисніше  задоволення на землі Григір Тютюнник  6 вересня щороку відзначають День читання книги. Сьогодні у...