Відкритий виховний захід до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні.

 

21 лютого 2023 року класний керівник Шуба Оксана Юріївна провела в групі № 23 відкритий виховний захід  до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні.  Вона розповіла своїм вихованцям про те, що він відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом президента України від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Саме в ці дні сім років тому під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого апогею.

В Києві силовики жорстоко били палицями та розстрілювали протестувальників за те, що вони відстоювали честь, волю та своє право бути Українцями. Вони були різними за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Ці юні хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям. Вони загинули за правду, за свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Класний керівник завершила своє неформальне спілкування з вихованцями тим, що кожен громадянин України повинен пам’ятати шляхетний вчинок Небесної сотні. Адже вони віддали своє життя за нас.

Вічна пам'ять Героям України!






 

Немає коментарів:

Дописати коментар

День читання книги

  Читати - це найдешевше  та найкорисніше  задоволення на землі Григір Тютюнник  6 вересня щороку відзначають День читання книги. Сьогодні у...