Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»

 

    

            Шановні друзі! Бібліотека ДНЗ УЦПТО долучилась до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською!». Головна мета проєкту – поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської військової агресії.

         Ініціатори заходу – Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту «Єдині», студентських мовних омбудсменів та Асоціації мовних курсів.

         Проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті.

         Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською!». Приносьте в бібліотеку книги в хорошому стані, які написані українською мовою. І нехай в кожному куточку України загорить життєдайний вогонь українського слова!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Мистецька мандрівка біля книжково-етнографічної виставки "А над світом українська вишивка цвіте..."

  А українська вишиванка — диво, У ній народу код, його душі. І кожному в ній зручно і красиво, Вдягнути ж вишиванку поспіши. І гордо йди у ...