Дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»).




    З 02.04 по 12.04.2024 року серед здобувачів освіти 1-х курсів ДНЗ «Ужгородський центр ПТО» проведено дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»). Захід було проведено згідно з планом виховної роботи ДНЗ «Ужгородський центр ПТО» з метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України, високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками.

Гра проводилась за напрямками: спортивні ігри, змагання з військово-прикладного комплексу, гра «Відун» та захист набутих знань, умінь, навичок з надання першої домедичної допомоги.

На підсумковий етап гри було запрошено представника медичного факультету Олега Девіняка (Oleg Devinyak), який ознайомив здобувачів освіти з тактичною медициною, правилами накладання турнікета, засобами зупинки різних видів кровотеч, наданням допомоги при проникаючому пораненні тощо.
Небо над Закарпаттям захищене і безпечне. Цим ми завдячуємо нашим воїнам ППО, які достойно виконують свою роботу. Із цими героями здобувачі освіти мали можливість поспілкуватися і отримати відповіді на питання, які їх найбільше цікавили.
Здобувачі освіти залишились задоволені своїми досягненнями у грі та щиро вдячні гостям, які надають медичну допомогу нашим воїнам і стоять на захисті нашої держави.
Слава Україні! Героям Слава!



















Немає коментарів:

Дописати коментар

День читання книги

  Читати - це найдешевше  та найкорисніше  задоволення на землі Григір Тютюнник  6 вересня щороку відзначають День читання книги. Сьогодні у...