Вебінари на теми: «Надійне кріплення коліс» та «Неочікуване від Febi PLUS” та конкурс всіх учасників розіграшем 50 брендованих подарунків.

 

03.04.2024 р. компанія Febi bilstein провела вебінари на теми: «Надійне кріплення коліс» та «Неочікуване від Febi PLUS”. Після закінчення вебінару відбувся конкурс для всіх учасників з розіграшем 50 брендованих подарунків. Участь у конкурсі взяли здобувачі освіти групи № 23 спеціальність Слюсар з механоскладальних робіт, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів та показали хороші результати:
🥇Дюрик Юрій – 11 місце;
🥈Павлов Михайло – 19 місце;
🥉Товт Дмитро – 40 місце.
Сьогодні відбулося нагородження, призи переможцям вручив Сергій Тимко, який привітав учасників та висловив сподівання, що у подальшому їх чекають нові професійні та навчальні досягнення.
Величезну подяку висловлюємо викладачу професійно-теоретичної підготовки Володимиру Подгорецькому за підготовку команди до участі в конкурсі!









Немає коментарів:

Дописати коментар

День читання книги

  Читати - це найдешевше  та найкорисніше  задоволення на землі Григір Тютюнник  6 вересня щороку відзначають День читання книги. Сьогодні у...